FITNES TRENERI DRAGOLjUB I IVANA: RADOST JE U DAVANjU :: Semberija INFO ::

 

FITNES TRENERI DRAGOLjUB I IVANA: RADOST JE U DAVANjU


Dragoljub Maksić i Ivana Mihajlović, trenerski dvojac iz GODRA TEAM STUDIO, ne samo da su stručnjaci u fitnesu, već su i veliki humanitarci. Ove godine su, kao i prošle, aktivno učestvovali u humanitarnoj akciji, pokazujući svoje veliko srce i brigu za druge.

U sklopu svoje posvećenosti humanitarnim naporima, Maksić i Mihajlović su organizovali prikupljanje paketića za socijalno ugroženu djecu, kao i djecu sa posebnim potrebama. U okviru ove akcije sakupljeno je 133 paketića, a 50 paketića veće je upućeno u jedan manastir u Hercegovini koji vodi brigu o djeci bez roditeljskog staranja, kako bi i ovi mališani osjetili radost praznika.



GODRA TEAM STUDIO nije samo mjesto gdje se oblikuje tijelo, već i gdje se gradi zajednica koja brine o svima. Maksić i Mihajlović su inspiracija ne samo kao trenerski stručnjaci, već i kao pojedinci koji prepoznaju važnost solidarnosti i podrške u zajednici.Njihova posvećenost humanitarnim akcijama svjedoči o tome da su sport i fitnes sredstva, ne samo za poboljšanje fizičkog zdravlja, već i za stvaranje pozitivnih promjena u društvu. Njihova inicijativa nije samo broj prikupljenih paketića, to je gest ljubavi i pažnje prema onima kojima je podrška najpotrebnija.

(Semberija info)