Slava opštine Ugljevik: Dragonjićevoj zasluženo uzdarje :: Semberija INFO ::

 

Slava opštine Ugljevik: Dragonjićevoj zasluženo uzdarje


Direktoru Doma zdravlja Ugljevik Cvjetani Dragonjić uručena je Zlatna značka opštine Ugljevik za zalaganje i doprinos značajnom poboljšanju uslova rada ove javne ustanove na večerašnjoj Svečanoj sjednici Skupštine opštine Ugljevik povodom krsne slave Svete Petke Parskeve.

Dragonjićava je odlikovana na prijedlog odbornika SO Ugljevik ali i svih zaposlenih radnika Doma zdravlja Ugljevik.

Posebnu zahvalnost Dragonjićeva je izrazila prema predlagačima za ovo visoko priznanje istakavši da je to priznanje svih zaposlenih u Domu zdravlja Ugljevik.

-Ovo priznanje nije samo moje nego svih zaposlenih Doma zdravlja Ugljevik, jer bez njih i njihovog  stručnog rada, odgovornosti, požrtvovanosti, ne bismo uspjeli, ne bi mogli imati napredak, zato sam im svima neizmjerno zahvalna na svemu što čine za svoje građane i svoj kraj-poručila je Dragonjićeva.

Svojim ličnim primjerom pokazala je kako se vrijedno radi i doprinosi efikasnijem radu. Uspjela je da u kratkom vremenu sanira dugovanja prema dobavljačima i prema zaposlenima te druge probleme funkcionisanja ove ustanove koja pod njenim rukovodstvom već treću godinu posluje pozitivno.

-Dobiti opštinsko priznanje u mjestu gd‌je živite i radite je velika čast ali i obaveza da se nastave još bolji rezultati-zaključila je Dragonjićeva.