INTERAGRO 2023: „NAŠA BANKA“ STOJI UZ POLjOPRIVREDNIKE :: Semberija INFO ::

 

INTERAGRO 2023: „NAŠA BANKA“ STOJI UZ POLjOPRIVREDNIKE



Kao mnogo puta do sada i na ovogodišnjem izdanju Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“ svoje mjesto zauzela je ”Naša banka”. Učešće na sajmu iskorišteno je za promociju usluga koje pruža ova banka sa akcentom na kreditni program ”Jutro” koji se odnosi na jesenju sjetvu. Na ovu kreditnu liniju mogu konkurisati ratari, povrtlari, voćari, stočari, pčelari... oni koji imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva (uz maksimalan iznos kredita do pedeset hiljada konvertibilnih maraka) ali i oni koji nisu registrovali svoju poljoprivrednu aktivnost (do deset hiljada konvertibilnih maraka).

- Kreditni program „Jutro“ realizujemo dugi niz godina i imamo jako dobru povratnu reakciju poljoprivrednika. Kada je u pitanju jesenja sjetva nastojimo pomoći poljoprivrednicima da lakše dođu do repromaterijala za jesenju sjetvu, da izvrše potrebne pripremne radove na poljoprivrednim gazdinstvima za zimski period, zatim za kreditiranje premije osiguranja poljoprivrednih usjeva, voćnih zasada, i drugih polisa kojima se osiguravaju poljoprivredna gazdinstva i nabavka drugih sredstava koja se koriste u poljoprivrednoj proizvodnji“, izjavili su za ”Semberija INFO” na štandu AD ”Naša banka”. 

„Naša banka“ je izgradila prepoznatljivo ime među semberskim poljoprivrednicima. Tokom cijele godine su aktivne kreditne linije kojima se podržava poljoprivreda ali se dva puta tokom svake godine, u proljeće i jesen, iz ove banke plasiraju posebne kreditne linije pod nazivom „Jutro“ sa krajnjim ciljem olakšavanja svih tegoba koje idu uz proljećne i jesenje poslove u agraru.


​Semberija info - I. Gutić