DANAS POČINjE SAJAM TURIZMA :: Semberija INFO ::

 

DANAS POČINjE SAJAM TURIZMA


Privode se kraju posljednje pripreme za svečano otvorenje 11. Međunarodnog sajma turizma i gastrokulture „Bijeljina – turist 2022“. Organizator sajma je Turistička organizacija Grada Bijeljina a mjesto izdanja ovogodišnje turističke manifestacije je Hotel Drina. Na sajmu će svoju turističku ponudu predstaviti Turističke organizacije Sremske Mitrovice, Županje, Loznice, Šida, Herceg Novog, Novog Sada, Lukavca, Krupnja, Vršca, Trstenika, Bečeja te Turističke organizacije Tuzlanskog kantona i Vojvodine. Prisutne su semberske kompanije iz oblasti turizma i proizvodnje hrane dok su na izložbenom prostoru izvan hotela izloženi predmeti kućne radinosti i hrana pripremljena po tradicionalnoj recepturi.

Posjetioci sajma će imati priliku da se, na štandu Turističke organizacije Grada Bijeljina, pobliže upoznaju i sa radom „Semberskih novina“.

-Naša medijska kuća baštini lijepu tradiciju učestvovanja na sajmu turizma sve sa ciljem približavanja našeg rada, naših novina odnosno pisane riječi građanima Bijeljine i svim posjetiocima sajma. Na taj način dolazimo do prijeko potrebne povratne informacije naših čitalaca ali upoznajemo i nove poslovne partnere. Naša dosadašnja iskustva sa prethodnih sajmova su više nego pozitivna i očekujemo da se tako i nastavi“, rekao je Zoran Zekanović, direktor JIP „SIM“ Bijeljina.