Ivanišević otkrio kad Đoković počinje pripreme za US open, pa se dotakao "svađa": Ja ga pola ne čujem :: Semberija INFO ::

 

Ivanišević otkrio kad Đoković počinje pripreme za US open, pa se dotakao "svađa": Ja ga pola ne čujem


Goran Ivanišević otkrio je kada će Novak Đoković započeti sa treninzima i pripremama za US open i sezonu na betonu.

Trener srpskog tenisera je protekle nedelje boravio na turniru u Umagu i tom prilikom dao intervju za "Sportske novosti", gdje je rekao da krajem ove nedelje počinju pripreme za američku turneju.

- Malo se odmorio, ali sada kreću pripreme za američku turneju. Krajem nedelje počinju pripreme, lagano kreće s kondicijom, a onda i tenis. Ne znam tačno, one nedelje iza, sredinom mjeseca kreće za Sinsinati.

Novak prošle godine nije igrao uopšte u Americi, jer mu nije dozvoljen ulazak zato što je odbio vakcinu protiv korona virusa. Ivanišević je poručio da je trenutno jedini teniser koji može da pobedi Đokovića Karlos Alkaraz.

On je još jednom i pojasnio ponašanje srpskog tenisera tokom mečeva, pre svega na to što se često u medijima potencira na njegovim reakcijama prema stručnom štabu i loži, takozvanim "svađama" koje ima sa njim.

- Ma, to su gluposti. Kao prvo, ja ga pola toga ne čujem. To su ogromni tereni, publika viče i ne čuje se. Meni to ne smeta, to su emocije, negde mora da izbaci to. Stalno se piše "opet je vikao, opet ovo, opet ono...". Milion puta smo pričali i uopšte nemam problema s tim. I ja sam bio igrač, koji put je teško reći neku tehničku stvar u dve sekunde. Važno je da on što bolje odigra.


Glas Srpske