Puštene u prodaju ulaznice za Srpska open :: Semberija INFO ::

 

Puštene u prodaju ulaznice za Srpska open


BANjALUKA - Ulaznice za teniski turnir Srpska open puštene su danas u onlajn prodaju, a zainteresovani koji žele da si priušte vrijedan komad papira mogu to da učine preko zvaničnog sajta turnira www.srpskaopen.org.

Karte se prodaju po danima, stim da su najjeftinije predviđene za početak turnira. Za prvi dan turnira cijena ulaznice će biti 13 KM, a za drugi dan 17 i 26 KM. Ulaznice za srijedu i četvrtak (19. i 20. april.) će biti 34 i 43KM.

Ukoliko žele gledati mečeve u petak posjetioci će morati platiti 43 i 51 KM. Dok za subotu i nedjelju, polufinalne i finalne dane turnira karte najskuplje. Za polufinale će koštati 51 i 60 KM, a za finale 68 i 77 KM.

Karte će biti dostupne za kupovinu za svaki pojedinačni dan.

Ljubitelji tenisa će na ATP turniru "Srpska open" od 16. do 23. aprila imati priliku da gledaju srpskog tenisera Novaka Đokovića, kao i veliki broj svjetskih teniskih zvijezda.

Osim Đokovića, u Banjaluci će igrati Andrej Rubljov, Stanislav Vavrinka, Borna Ćorić, Gael Monfis, Rišar Gaske, Fabio Fonjini, Laslo Đere, Filip Krajinović...

"Srpska open 2023" predstavlja ATP turnir iz serije 250, koji se nakon dvije uzastopne godine u Beogradu, ove godine održava u Banjaluci.


Glas Srpske