Atletski klub "Atletik" predstavio pojačanja :: Semberija INFO ::

 

Atletski klub "Atletik" predstavio pojačanja


Pripreme za sljedeću atletsku sezonu u punom su jeku u AK "Atletik". Tokom zimske pauze, u prelaznom roku stigla su tri pojačanja iz Banja Luke i Brčkog. Ko će u narednoj sezoni nositi dres Atletskog kluba "Atletik"?
 
Alesandro Manojlović. Višestruki je prvak BiH i RS na 60m prepone, 110m prepone i 400m prepone u juniorskoj kategoriji. Bio je član reprezentacije BiH 2019. godine na ekipnom Evropskom prvenstvu u Skoplju i Balkanskom prvenstvu u Pravecu gdje je sa štafetom 4x100m osvojio bronzanu medalju. Vlasnik je državnog rekorda BiH do 18 godina na 400m prepone (56.36s). 2019. godine je proglašen za najboljeg juniorskog atletičara RS.
 
Anja Stević. Od 2018. godine vlasnik je medalja u disciplini bacanje koplja na svim takmičenjima u Republici Srpskoj i BiH.
 
U 2023. godini postala je višestruki prvak BiH i Republike Srpske u bacanju koplja u svim kategorijama u kojima je imala pravo nastupa (starije pionirke, mlađe juniorke i starije juniorke).
 
Katarina Vujadinović. U 2023. godini je postala viceprvakinja RS u bacanju diska u kategoriji starije juniorke. Na istom takmičenju je osvojila bronzanu medalju u bacanju kugle. Na Prvenstvu BiH za mlađe juniore osvojila je bronzanu medalju u disciplini bacanje diska i bronzu na prvenstvu RS za mlađe juniore u bacanju kugle.
 
-Dobro došli u Bijeljinu, dobro došli u AK "Atletik", želimo vam mnogo uspjeha u budućim takmičenjima", stoji u saopštenju AK "Atletik".