Treneri Škole fudbala "Soccer kids Bijeljina" posjetili JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj" Bijeljina :: Semberija INFO ::

 

Treneri Škole fudbala "Soccer kids Bijeljina" posjetili JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj" Bijeljina


"Zadovoljstvo je raditi i družiti se sa djecom predškolskog uzrasta. Ovom prilikom želim da se zahvalim na ukazanom povjerenju i pozivu, direktoru vrtića gospodinu Slaviši Vujanoviću kao i sjajnim vaspitačima koji svakodnevno svoj posao obavljaju vrijedno i profesionalno.


 
Današnji životi odraslih su veoma brzi i stresni, što se prenosi na najmlađe. Nažalost, djecu od toga ne mozemo izolovati ali mozemo ih od najranije dobi učiti kako da se nose sa svim što im život donosi. 



SPORT kao zdrav način života djeci, a i odraslima donosi potpuno drugačije sagledavanje problema i njihovo rješavanje. Uključivanjem djece u sportske aktivnosti ima višestruki značaj. Iz tog razloga apelujemo roditeljima da svoju djecu uključe u sport, jer ih na taj način od malih nogu učimo kako da prevaziđu sve prepreke koje im život donosi."-rekla je Biljana Petrović, trener i predsjednik Škole fudbala "Soccer kids Bijeljina".


 
Mi kao Škola fudbala "Soccer kids Bijeljina" stojim na raspolaganju svim vrtićima, osnovnim školama kao i drugim ustanovama koje rade sa djecom da pomognemo i zajedničkim radom uljepšamo bezbrižno djetinjstvo našoj djeci, rekli su iz ove škole fudbala.