GUST RASPORED I ODLIČNI REZULTATI ZA STRIJELCE SK "TRB": U DVA DANA DVA VELIKA TAKMIČENjA :: Semberija INFO ::

 

GUST RASPORED I ODLIČNI REZULTATI ZA STRIJELCE SK "TRB": U DVA DANA DVA VELIKA TAKMIČENjA




U dane proteklog vikenda strijelci Streljačkog kluba "TRB" iz Bijeljine zabilježili su sjajne rezultate. Najprije su nastupili u drugom kolu Premijer lige BiH u juniorskoj i seniorskoj kategoriji a potom i na Prvenstvu Srbije, u kadetskoj i konkurenciji mlađih juniora. Tamo je,  pod bojama Streljačkog kluba "Policajac" iz Beograda nastupila Sofija Rakić.

U okviru nastupa u Premijer ligi BiH, gdje su učestvovale 23 najbolje takmičarke iz BiH, Sofija Rakić je ostvarila ubjedljivo prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu u obje konkurencije: juniorskoj i seniorskoj. Ana Perić je osvojila treće mjesto u obje konkurencije dok je Marija Trifković osvojila četvrto mjesto u juniorskoj i peto mjesto u seniorskoj kategoriji. 



- U ekipnom plasmanu, naš klub je osvojio prvo mjesto i u seniorskoj i u juniorskoj kategoriji, a posebno je bila velika borba u seniorskoj konkurenciji, gdje smo osvojili isti broj bodova kao i SK "Sarajevo", ali smo na osnovu boljeg pojedinačnog rezultata Sofije Rakić, osvojili prvo mjesto", stoji u saopštenju Streljačkog kluba "TRB".
U dvorani "Štark Arena" u Beogradu, održano je Prvenstvo Srbije, gdje je najbolja takmičarka SK "TRB", Sofija Rakić ostvarila odličan rezultat i postala vicešampion Srbije u dvije kategorije: kadetkinja i mlađih junorki. Na navedenom takmičenju je nastupilo oko 250 najboljih mladih strijelaca iz 43 streljačka kluba.

- Naši najbolji takmičari, već sljedeći vikend učestvuju na  turniru "6. april" u Sarajevu, najvećem međunarodnom takmičenju koje se održava u BiH, gdje će odmjeriti snage sa najboljim strijelcima Balkana", poručili su iz SK "TRB".