KMF "Radnik MD Šop" sa prvog mjesta u doigravanje za prvaka :: Semberija INFO ::

 

KMF "Radnik MD Šop" sa prvog mjesta u doigravanje za prvaka



U toku prethodnog vikenda odigrane su utakmice 18. kola futsal Premijer lige BiH. Bilo je to posljednje kolo regularnog dijela takmičenja nakon kojeg su poznati putnici u doigravanje, kao i ekipe koje se sele u niži rang. Ekipe iz Bijeljine i Mostara su se direktno plasirale u polufinale i sada čekaju svoje protivnike. Bijeljinci su na taj način drugu godinu zaredom osigurali prednost domaćeg terena kroz kompletno doigravanje. 



U 18. kolu KMF "Radnik MD Šop" je gostovao ekipi MNK "Sloga" iz Gornjeg Vakufa, a trener Trifković je šansu pružio juniorima i igračima koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu. Domaći su slavili rezultatom 4:1, a strijelac za Radnik je bio Nemanja Rakić.

Polufinalne utakmice su na programu početkom maja, ali igrači ekipe KMF "Radnik MD Šop" neće odmarati, jer ih u aprilu očekuje utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv MNK "Buba Mara" iz Cazina kao i završnica Kupa Republike Srpske, koja je na programu 12. i 13. aprila u dvorani Gimnazije u Bijeljini.

-Takođe, i naša U19 ekipa je osvojila prvo mjesto, te se kao prvaci grupe Sjever, Premijer lige BiH plasirala na završni turnir, koje je na programu 20. i 21. aprila ove godine", stoji u saopštenju KMF "Radnik MD Šop".