SJAJNA ATLETSKA ŠKOLA NAŠEG TRENERA MIŠE MARJANOVIĆA: DEVET MEDALjA ZA GRADSKI ATLETSKI KLUB "AKADEMAC" U NOVOM SADU :: Semberija INFO ::

 

SJAJNA ATLETSKA ŠKOLA NAŠEG TRENERA MIŠE MARJANOVIĆA: DEVET MEDALjA ZA GRADSKI ATLETSKI KLUB "AKADEMAC" U NOVOM SADU


Na 10. NOVOSADSKOJ TRCI ZA DJEČIJI OSMIJEH održanoj tokom proteklog vikenda i koja se već tradicionalno održava u   Novom Sadu, na jednoj od zahtjevnijih trkačkih staza, bijeljinski mladi atletičari AK "Akademac" postigli su odlične rezultate. 


 
Naši mladi atletičari u konkurenciji atletskih klubova iz Srbije i regiona, u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su 9 medalja i ubjedljivo bili najuspješniji klub koji je nastupio ovog takmičarskog dana.
 
Medalje su osvojili,  već odavno nepobjedivi Zoran Blagojević, zlatna medalja i prvo mjesto na 600m u kategoriji dječaci 2012 godište.


 
Istu trku na 600m kao drugoplasirani je istrčao naš Pavle Savić osvojivši srebrenu medalju u pomenutoj kategoriji dječaci 2012 godište,  čime je ovaj dvojac po ČETVRTI PUT ZA REDOM, već tradicionalno,  pokazao dominaciju u svom uzrastu na ovoj trci.
 
Sjajnu trku na 400m u kategoriji 2011 godište istrčao je odlični Miloš Jefić osvojivši drugo mjesto i srebrenu medalju, dotrčavši na cilj posle takmičara iz Novog Pazara.


 
Zlatom se okitio i odlični Sergej Kulišić u trci uzrasta drugi razred na 200m dok je naš Filip Vujić u istoj trci osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju. BRAVO!
 
 Prvo mjesto osvojila je i naša najmladja atletičarka i takmičarka Lara Ćevriz u trci djevojčica uzrasta prvi razred na 200m ostavivši konkurenciju daleko iza sebe.


 
Srebreno odličje i čast da se popne na pobjedničko postolje imala je i naša atletičarka Andjela Radenković koja je u kategoriji uzrasta peti razred na 600m osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju.
 
Medalje u naš grad iz bratskog Novog Sada dononijeli su i sjajna Ivona Ćevriz i Marko Milošević koji su u trci djevojčica/dječaka 2010 godište na 600m dotrčali PRVI na cilj osvojivši ZLATNU medalju čime su upotpunili prvi takmičarski nastup naših atletičara u ovoj takmičarskoj sezoni. 


 
Zahvalnost na stručnoj, i svakoj drugoj pomoći cijenjenom Dragomir Čabrilo !!!
 
Posebnu zahvalnost na promociji atletike i ovaj put dugujemo našem generalnom sponzoru ZU Specijalistički centar "Kuća Zdravlja" Bijeljina  bez čije finansijske podrške ne bismo bili u prilici na ovakav reprezentativan način predstaviti naše rezultate i nas Grad Bijeljinu!
 
Uprava gradskog atletskog kluba Akademac čestita učesnicima i treneru Marjanoviću