Poraz Igokee od Mege :: Semberija INFO ::

 

Poraz Igokee od Mege


Foto: ABA LIGA

Izvor: Glas Srpske

BEOGRAD - Drugi poraz zaredom u ABA ligi upisali su košarkaši Igokee koji nisu bili uspješni na gostovanju kod Mege koja je trijumfovala rezultatom 92:76, u 13. kolu regionalnog takmičenja.

Cibona je bila bolja u prošlom kolu od ekipe iz Aleksandrovca čiji su igrači sada po četvrti put ove sezone pognute glave napustili teren. Samo u prvoj četvrtini gosti su bili bolji rival, dok je sve ostalo bilo na strani domaćina koji je stigao do šestog trijumfa čime se izjednačio sa Borcem. Trener Igokee na ovom meču nije mogao da računa na Nikolu Tanaskovića koji je pojačao Budućnost dok na meču nije bilo ni centra Zorana Nikolića koji je propustio susret sa zagrebačkim timom u prošlom kolu. Najbolji kod poražene ekipe bio je Nikola Marić sa 14 poena i pet skokova, po 13 su ubacili Stefan Mudi i Dragan Milosavljević, a po 11 Marko Jošilo i Mario Nakić. Kod Mege prednjačio je Stefan Miljenović sa 24 poena.

​U narednom kolu, Igokea će ponovo gostovati u Beogradu, ovaj put Crvenoj zvezdi u 14. kolu, a susret je na rasporedu 30. decembra od 20 časova.