MLADI KARATISTI NA KAMPU U SLOVAČKOJ :: Semberija INFO ::

 

MLADI KARATISTI NA KAMPU U SLOVAČKOJ



Zahvaljujući prevashodno kvalitetu bijeljinskog karatea, a potom poznanstvima ostvarenim na brojnim međunarodnim turnirima, nekolicina trenera i karatista prošle su godine prvi put učestvovali na trening kampu u Slovačkoj koji okuplja najbolje karatiste Srednje Evrope.



Ekipa Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine i ove je godine pozvana da sa najboljim mladim takmičarima i trojicom trenera učestvuje na Međunarodnom karate kampu koji se u periodu od 30. juna do šestog avgusta održava u distriktu Banska Bistrica u Slovačkoj.



- Takmičari našeg Regionalnog karate saveza od juče se nalaze na Internacionalnom karate kampu u Slovačkoj, koji će iskoristiti kao početak i prvi dio priprema za predstojeći nastavak takmičarske sezone. Na kampu u organizaciji naših prijatelja iz CMK "Banska Bistrica" u prelijepom ambijentu Sport resort-a "Slovenka" koji pruža fantastične uslove narednih šest dana zajedno će raditi kadeti, juniori i seniori iz Češke, Poljske, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Slovačke“, stoji u saopštenju Regionalnog karate saveza BMSiP.