DESET MEDALjA ZA TEKVONDOISTE SOKOLA :: Semberija INFO ::

 

DESET MEDALjA ZA TEKVONDOISTE SOKOLA


U subotu, 10. juna u Zemunu je održan jedan od najmasovnijih tekvondo turnira u ovom dijelu Evrope, „Imperium Open 2023“ . Na ovom, 11. po redu međunarodnom turniru učestvovalo je 454 takmičara iz 45 klubova iz devet zemalja a takmičenje je održano u svim uzrasnim kategorijama: pionira, kadeta, juniora i seniora.



Tekvondo klub „Sokol“ iz Bijeljine je u svim uzrasnim kategorijama nastupio sa 14 takmičara koji su osvojili deset medalja: tri zlatne, pet srebrnih i dvije bronzane uz pehar za osvojeno drugo mjesto seniora u ekipnoj konkurenciji.



-Posebno bi istakli Kseniju Vidović koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji seniorki do 62 kilograma kao i Slavišu Simeunovića koji je takođe osvojio zlatnu medalju u kategoriji seniora do 87 kg. Najveće iznenađenje je bila Valentina Trifković koja je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Malo je nedostajalo da i u finalu zablista ali ne sumnjamo da Valentinino vrijeme tek dolazi“, stoji u saopštenju za javnost Tekvondo kluba „Sokol“ iz Bijeljine.