Banjalučanin tokom kontrole pustio psa iz auta koji je ugrizao policajca :: Semberija INFO ::

 

Banjalučanin tokom kontrole pustio psa iz auta koji je ugrizao policajca


Foto: Pixabay
Banjalučka policija kontrolisala je tojotu koju je vozio A.M. a tokom kontrole vozač je pustio psa iz auta koji je ugrizao policijaca za nogu te je zadobio tjelesne povrede.

Iz Policijske uprave Banjaluka, naveli su da je vozač kontrolisan u srijedu oko 19 časova u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića.

"A.M. je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droga. Tokom kontrole A.M. je iz navedenog vozila pustio psa koji je njegovo vlasništvo, a koji je potom ugrizao za nogu policijskog službenika, usljed čega je policijski služnbik zadobio tjelesne povrede. Policijskom službeniku je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske", navode iz policije.

Dodaju da je na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen pretres stana koji koristi  A.M. kojom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina marihuane.

"Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv A.M. slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka", navode iz policije.
 
(Nezavisne)