Zvornik: Žena pješak teško povrijeđena :: Semberija INFO ::

 

Zvornik: Žena pješak teško povrijeđena


Žena iz Sarajeva čiji su inicijali S.Č. teško je povrijeđena kada ju je dok je išla pješke udario automobil na regionalnom putu Karakaj-Sapna u zvorničkom mjestu Cer, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Žena je zbog zadobijenih povreda u jučeršanjoj nezgodi zadržana na liječenju u Bolnici Zvornik.

Automobilom "opel korsa", koji je udario u ženu, upravljala je Zvorničanka čiji su inicijali A.R. protiv koje će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinila krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.
Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik uhapsili su muškarca čiji su inicijali V.K. zbog sumnje da će nastaviti sa izvršenjem krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Policija je, nakon prijave muškarca A.H. iz Zvornika da ga je na obali Drine nožem napao V.K. iz tog grada, izašla na lice mjesta i utvrdila da nije došlo do povrjeđivanja ovog lica.

O ovom jučerašnjem događaju obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon preduzetih radnji Tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti. 
 
(RTRS)