Jokić se pojavio na hipodrom u Somboru: Nikola došao da gleda svoje konje na trkama, publika skandirala "MVP" :: Semberija INFO ::

 

Jokić se pojavio na hipodrom u Somboru: Nikola došao da gleda svoje konje na trkama, publika skandirala "MVP"


Фото - Танјуг / АП
SOMBOR- Najbolji košarkaš finala NBA lige Nikola Jokić pojavio se danas na konjičkim trkama u Somboru, gdje učestvuju i konji iz njegove štale "Drim kečer".

Poslije proslave prvog šampionskog prstena u istoriji Denver Nagetsa, parade na ulicama glavnog grada Kolorada i izlaska u diskoteku sa saigračima, Jokić je u subou sa suprugom Natalijom, ćerkom Ognjenom doputovao u Srbiju.

Na hipodromu u Somboru okupio se veliki broj ljubitelja konja i kasačkih sportova, ali i Jokićevih simpatizera. 

Nikola je nešto poslije 15:30 sam došao na hipodrom da isprati jednu od trka koja je bila na programu, a u kojoj je učestvovao jedan od njegovih konja. Jokića su prisutni pozdravili aplauzima i ovacijama, uzvikujući: "MVP, MVP, MVP!"

Jokić je poslije pomenute trke napustio hipodrom, ali će se po nezvaničnim informacijama pojavljivati u toku dana kad god učestvuju konji iz njegovog grla.

Drugi kasački dan počeo je u 15 časova, gdje će na programu biti devet trka od kojih se izdvajaju dvije: 22. trčanje za pehar grada Sombora i 69. trčanje za probni srpski kasački derbi. 

Prethodne dvije godine nagrada "Pehar grada Sombora" otišla je u ruke grlu Breno Laumar, štale "Drim kečer". 


Glas Srpske