Program jedinstvenog tržišta (SMP) - Javni poziv "Erasmus za mlade preduzetnike" :: Semberija INFO ::

 

Program jedinstvenog tržišta (SMP) - Javni poziv "Erasmus za mlade preduzetnike"


Obavještavamo vas da je otvoren Javni poziv "Erasmus za mlade preduzetnike" koji se finansira iz EU Programa jedinstvenog tržišta (SMP).

Opšti cilj Poziva je unapređenje preduzetništva, uključujući potencijalne start – up preduzetnike, razvoj međunarodnih perspektiva i partnerstava i podrške inovativnih kapaciteta malih i srednjih preduzeća.

Na predmetni Poziv mogu se prijaviti: javni subjekti odgovorni ili aktivni u oblastima ekonomskih poslova i preduzeća, privredne i industrijske komore, organizacije za podršku poslovanju, start-up centri, inkubatori, tehnološki parkovi, poslovna udruženja i mreže poslovne podrške, javni i privatni subjekti koji nude usluge poslovne podrške, instituti (visokog) obrazovanja kao što su univerziteti ili instituti za stručno obrazovanje i obuku.
 
Ukupan budžet Poziva iznosi 5.000.000 evra.


Rok za dostavljanje prijava je 27. jun 2024. godine.
 
U prilogu vam dostavljamo Vodič za aplikante, a detaljne informacije o pozivu dostupne su na sljedećem linku:


Molimo Vas da jasno i detaljno proučite smjernice i uslove Javnog poziva, jer je to jedini validni izvor informacija. Odsjek za LER i EI samo prosljeđuje informacije, ali nije odgovoran za izmjene koje donator može da napravi.


Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije
Gradska uprava Grada Bijeljina