Poznate cijene karata na letovima između Banjaluke i Trebinja :: Semberija INFO ::

 

Poznate cijene karata na letovima između Banjaluke i Trebinja


Izvor: Glas Srpske

TREBINjE - Lokacija planirana za izgradnju Aerodroma Trebinje, nalazi se zapadno od urbanog centra grada prema naselju Hum i entitetskoj granici Republike Srpske sa Federacijim BiH.

Obuhvata dijelove naseljenih mjesta Trebinja: Hum, Jušići, Petrovići, Taleža, Duži, Ljubovo, Gola Glavica, Klikovići i Cerovac, navodi se u Studiji uticaja na životnu sredinu za izgradnju i rad Aerodroma Trebinje .

Za potrebe izgradnje, odnosno svih sadržaja predviđenih na lokaciji urađen je Zoning plan područja posebne namjene Aerodrom Trebinje i Strateška procjena uticaja Zoning plana na životnu sredinu.

Ovim dokumentom su definisane zone i sadržaji u smislu buduće namjene i korišćenja površina, uzimajući u obzir postojeće stanje i planirane sadržaje.

Na predmetnoj lokaciji postoje izgrađene instalacije vodovoda koji je izveden za potrebe snabdijevanja stanovništva naseljenih mjesta Taleža, Mionići, Cerovac i Hum.

Još uvijek nije poznato kada će Aerdorom biti izgrađen i kada će sa njega krenuti prvi letovi, tako da nisu poznate ni cijene karata, a naslov ovog teksta je čista ​ PRVOAPRILSKA ŠALA.