SEDMIČNA PONUDA POSLOVA :: Semberija INFO ::

 

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA



 Tražiš posao? Prijavite se na portalu boljiposao.com i sretno!
 
Salax d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik u proizvodnji (m/ž) u Mariboru. Poslodavac osigurava rad u urednom i stabilnom radnom okruženju, netu plaću od 1350€do 1400€, iskusnog mentora, besplatan tečaj slovenskog jezika te ugodnu atmosferu. Prijavite se do 28.12.2023. putem linka.
 
Jurčič & Co., d.o.o. zapošljava Autolimara na teretnim vozilima (m/ž) u Sloveniji. Očekuje Vas rad na puno radno vrijeme, rad u profesionalnom okruženju, uključivanje u mladi kolektiv, regulisanje radne i boravišne dozvole te stimulativna mjesečna plata. Prijavite se putem linka do 16.12.2023.
Za veću ponudu poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Sretno!
 
Soho Wintech PVC d.o.o. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž) u Sarajevu i Živinicama. Poslodavac osigurava ugodnu radnu okolinu i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 14.12.2023.
 
Adoro d.o.o. zapošljava na pozicijama Radnik u proizvodnji PVC i aluminijske stolarije (m/ž), Bravar – Radnik metalske struke (m/ž), CNC operater i Staklar (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac omogućuje besplatan smještaj, stalni radni odnos, rad u motivirajućoj sredini, mogućnost rasta i razvoja te stimulativna primanja. Prijavite se do 31.12.2023. putem linka.
 
MIBO Komunikacije d.o.o. zapošljava na poziciji Inžinjer za telekomunikacione sisteme (m/ž) u Sarajevu. Očekuje Vas rad sa profesionalcima, profesionalni i osobni rast. Prijavite se putem linka do 15.12.2023.
 
Za veću ponudu poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Sretno!