Da li je Srbima zabranjeno da na stratištima u FBiH odaju pomen srpskim žrtvama (VIDEO) :: Semberija INFO ::

 

Da li je Srbima zabranjeno da na stratištima u FBiH odaju pomen srpskim žrtvama (VIDEO)


Sramno i skandalozno ponašanje sarajevskog tajkuna, poznatijeg kao Fikro Bos zabilježeno je u Garavicama kod Bihaća, mjestu gdje se danas obilježavaju 82 godine od ustaškog zločina u kojem je stradalo 15.000 Srba.
 
On se pojavio rano jutros u Garavicama, gdje je uživo putem Fejsbuk naloga, prenosio dolazak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i zvaničnika na obilježavanje 82 godine od ustaškog zločina nad Srbima.


 
Tokom služenja parastosa, unosio se svešteniku u lice te stajao ispred spomenika podignutog nastradalim Srbima, tako ismijavajući iste. U trenutku kada se predsjednik Republike Srpske obraćao prisutnima, Fikro je počeo da uzvikuje.

Na sve to, reagovao je i sam Milorad Dodik.

- Mnogi pokušavaju da nas spriječe da se ovdje okupimo. Kao što smeta jednom među nama koji upravo snima sve da bi tamo orgijali po našim mrtvima na njegovom profilu. To se ne dešava u Srpskoj, toga nema kada je Srebrenica - kazao je Dodik.

 

Tokom lajva na Fejsbuk profilu Fikre Bosa, uslijedila su komentari u kojima Bošnjaci pozivaju na ubistvo predsjednika Srpske.

(RTRS)