TO GRADA BIJELjINA: PROMOCIJA SEMBERIJE NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU :: Semberija INFO ::

 

TO GRADA BIJELjINA: PROMOCIJA SEMBERIJE NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU


U okviru 44. Sajma turizma u Beogradu svoje turističke potencijale predstavila je Turistička organizacija Grada Bijeljine. Nakon dvije godine recesije zbog pandemije, prošla, 2022. godina bila je najuspješnija od kako se vode statistički podaci o broju dolazaka turista. U Semberiju je ukupno došlo preko 43 000 turista koji su ostvarili preko 84 000 noćenja.

- Ponosni smo na urađeno u prošloj godini i sve veći broj onih koji Bijeljinu biraju kao mjesto koje žele posjetiti. Mi u Turističkoj organizaciji smo pokušali kroz svoje aktivnosti stvoriti preduslove za dolazak gostiju a ako je suditi po rezultatima onda u tome uspjevamo. Naš najveći uspjeh biće ako ove godine premašimo prošlogodišnju statistiku”, izjavila je direktorica Turističke organizacije Grada Bijeljine Jasmina Abdulahagić.

​Promociju Semberije na Sajmu turizma u Beogradu uveličali su ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac, pomoćnik ministra  trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Predrag Tešić, direktor TO RS Miodrag Lončarević, te brojni drugi gosti i posjetioci Sajma.