Bolje zdravlje i savršen izgled uz savremeni paket mršavljenja u Centru kvantne medicine „Quantum Medicom“ :: Semberija INFO ::

 

Bolje zdravlje i savršen izgled uz savremeni paket mršavljenja u Centru kvantne medicine „Quantum Medicom“


U vremenu kada je svaki minut dragocjen i od značaja da se što kvalitetnije iskoristi za svakodnevne obaveze, nije lako pronaći dovoljno vremena i za sebe. Kao posljedica toga, nije rijedak slučaj nebrige o sopstvenom zdravlju i izgledu.

Činjenica da paket mršavljenja obuhvata nekoliko važnih segmenata, daje mu na značaju, jer je cilj promjena životnih navika, posebno u ishrani, a ne kratkotrajan rezultat.


 
Šta sve obuhvata PAKET ZA MRŠAVLjENjE u našem centru:
 
  • 10 TRETMANA MRŠAVLjENjA SA EMS Scluptorom sa 5 aplikatora (3 regije odjednom)
  • PREGLED CIJELOG ORGANIZMA kako bi doktor procijenio vaš uzrok debljanja
  • TEST INTOLERANCIJE
  • PLAN ISHRANE našeg tima ljekara
  • PRIRODNE SUPLEMENTE za mršavljenje
  • Body Mas Index
  • Vitaminsko-mineralni sastav vašeg tijela
  • Serum za celulit (žene)
  • Serum za mišiće (muškarci)
  • Praćenje procesa mršavljenja od strane ljekara
 
Zašto je neophodno sve gore navedeno odraditi?

Jer samo detaljnim pristupom procesu mršavljenja, dovodimo tijelo do savršene figure, a da zdravlje nismo ugrozili, što je najvažnije.

Kako bismo utvrdili potencijalni uzrok gojaznosti, prvo naši ljekari rade pregled cijelog organizma pomoću kvantnih aparata. Time ćemo dobiti detaljne informacije o zdravstvenom stanju klijenta, sa posebnim osvrtom na stanje organa za varenje (prisustvo helikobakterije, kandide,..), hormonski status, vitaminsko-mineralni sastav organizma.

Pregled kompletnog organizma u našim centrima podrazumjeva i test intolerancije i isti nam daje uvid u intoleranciju na hranu ukoliko je prisutna, što, takođe, može biti uzrok debljanja.

Na osnovu dobijenih podataka se priprema plan ishrane, prilagođen individualnim potrebama svakog klijenta, sa detaljnim objašnjenjima vezanim za način pripreme obroka i dnevni unos kalorija.

Više o pregledu kompletnog organizma najsavremenijim kvantnim aparatima, pročitajte na našem sajtu www.kvantnamedicina.ba

Mjerenje svakog klijenta

Pomoću savremene vage, precizno utvrđujemo parametre vezane za tjelesnu težinu (kilograme, BMI, bazalni metabolizam, procenat masti, mišićne mase), kao i viscelarne masti-procent masti oko unutrašnjih organa i mjerimo obime tijela (struk, bokovi, stomak..). Svi podaci se evidentiraju u „karton mršavljenja“, kako bi doktor propratio napredak i eventualno unio određene izmjene.

Tretmani sa EMS Scluptorom

Najmoderniji i najinovativniji uređaj za mršavljenje i za oblikovanje tijela koji je osvojio sve zvijezde Hollywooda sada i u našem Centru u Bijeljini.



Tretmani sa najsavremenijim aparatom za elektostimulaciju mišića, EMS Sculpt, omogućavaju izrazito jake kontrakcije mišića, koje ne bismo mogli postići klasičnim vježbanjem za isto vrijeme. Četiri aplikatora tokom četrdeset pet minuta tretmana istovremeno ojačavaju mišiće više regija (stomak, noge, leđa, karlica, gluteus).

Kako ovim tretmanima dolazi do ubrzavanja metabolizma?

Tako što kontarkcijom mišića, koja samo u 30 minuta mijenja 30.000 čučnjeva i trbušnjaka, mi, zapravo, formiramo mišić koji je jedini zadužen za metabolizam. Što više mišića u tijelu, to je brži metabolizam. Tako da, naši klijenti i nakon što prestanu dolaziti na tretmane, nastavljaju mršavljenje, jer su formirani mišići.

Kako istovremeno dolazi do ubrzavanja metabolizma i cirkulacije, dolazi i do eliminacije viška tečnosti iz organizma, što doprinosi procesu mršavljenja.

Odlični rezultati kod dijastaze

Pored toga, savjetuje se kod problema sa dijastazom - razmicanja trbušnih mišića postporođajno, usljed starosti ili nedovoljnog vježbanja. Paket podrazumijeva deset tretmana, koji se rade dva-tri puta sedmično. Za bolji efekat, savjet je da se ne unosi hrana minimalno dva sata prije tretmana, uz dnevni unos tečnosti minimalno dva litra. U prvom satu nakon tretmana, unijeti protein iz ishrane, tj. meso ili povrće.
Period odvikavanja od slatkiša i tijesta uspiješno rješavamo priorodnom suplementacijom, kapsulama koje klijent koristi kao dodatak ishrani. Prirodni anticelulit serum doprinosi boljem tonusu kože i zatezanju.



Očekivani rezultati sa našim paketom mršavljenja

Koliko će brzo rezultati biti vidljivi, zavisi od mnogo faktora (metabolizma, kretanja, uzrasta, ishrane..). Prvi rezultati su najčešće vidljivi posle 4-5 tretmana. Ukoliko rezultati nisu odmah uočljivi, bitno je ostati istrajan i nastojati da se ispoštuje protokol, jer je potrebno vrijeme organizmu da se adaptira na nove navike. Budući da nije bolno, ovakav način vježbanja, bez napora i  opterećenja na zglobovima, savjetujemo svima. Cilj nam je pratiti vaš proces mršavljenja i omogućiti vam da što prije dodjete do željenih rezultata.

Smršajte brzo, lako i zdravo tako što ćete svom tijelu omogućiti i do 30.000 kontrakcija mišića za samo pola sata i to na 3 regije uz naš tim ljekara i kompletnu podršku mršavljenju!
 
Više informacija o našem paketu mršavljenja možete dobiti na kontakt telefon:
 +387 63 890 004