Aleksandra Prijović rasprodala Zetru :: Semberija INFO ::

 

Aleksandra Prijović rasprodala Zetru


SARAJEVO – I dok su svojevremeno Zdravko Čolić, Dino Merlin i drugi pjevači uživali u popularnosti publike u gradu na Miljacki, oreolom nove regionalne zvijezde može se pohvaliti Aleksandra Prijović.


Popularna Prija, gdje god da zakaže koncerte puni dvorane, a u kultnoj sarajevskoj Zetri imaće dva.

Iako je prvobitno bio planiran samo jedan, zbog velikog interesovanja krajem mjeseca nastupaće dvije noći zaredom. 

- A sada moje drago Sarajevo. Vidimo se i 29. oktobra u Zetri - rekla je Prijovićeva dodavši da će prvi koncert  održati 28. oktobra.

Organizatori su presrećni jer po prvi put pjeva u najvećem gradu BiH, a ono što je sigurno je dobar provod uz pjevačicu koja osvaja srca publike gdje god da se pojavi.

 - Napraviće dan za danom spektakl, a sigurno i nešto o čemu će se pričati dugo jeste jedna od najvećih regionalnih zvijezda današnjice, ako ne i najveća, Aleksandra Prijović - poručili su oni. 

Prija je pred koncerte koje će uskoro održati u Sarajevu došla u posjetu gradu na Miljacki. Obišla je Baščaršiju, a tamo su je fanovi, u pravom smislu riječi, potpuno okupirali.

Oduševljenje ne kriju ni Sarajalije.

 - Uzbuđeni smo što ćemo imati priliku da je slušamo. Sarajlije znaju da su koncerti najbolji u Zetri, a tu pjevaju samo zvijezde. Jedva čekamo, idem zajedno sa prijateljicama – rekla je Mina A.

Nakon što je njen treći koncert u Areni Zagreb rasprodat u jednom danu, odlučila je zakazati i četvrti.

- Nakon toliko poziva prijatelja i saradnika i poruka obožavatelja,  morala  sam se odlučiti i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora, jer su unaprijed rezervisani, tako da će se novi koncert održati 4. decembra, četvrtu veče zaredom. Iskreno, teško je raditi četiri dana zaredom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi. Daću sve od sebe i više nego što iko misli da mogu – kazala je Prijovićeva.

Podsjećamo, Prijovićeva  je održala tri uzastopna nastupa u beogradskoj Štark Areni 28., 29. i 30. Septembra, a uskoro se očekuju i dva koncerta u Nišu te jedan u Tuzli.


Glas Srpske