DERMAMEDIC: WINE THERAPY, TRETMAN KOJI ODIŠE LUKSUZOM :: Semberija INFO ::

 

DERMAMEDIC: WINE THERAPY, TRETMAN KOJI ODIŠE LUKSUZOM


Resveratrol u proizvodima Wine Therapy svojim jedinstvenim načinom djelovanja pomaže kod: sjajenja kože, smanjenja tamnih mrlja, anti-age djelovanja, antioksidativnog djelovanja, smanjenja pigmentacije, ujednačenja tena kože, sinteze kolagena i smanjenja degradacije stanica kože.
 
Vinoterapija je luksuzni anti-age tretman baziran na ljekovitim prirodnim sastojcima iz sjemena grožđa.
 
Grožđe sadrži veliki broj elemenata koji su pravi eliksir za kožu. Vitamini, minerali, polifenoli, voćne i aminokiseline te antioksidansi, su supstance koje revitaliziraju kožu, obilno je hrane i hidriraju, potiču njeno obnavljanje te popravljaju strukturu i tonus kože.
 
Tretman počinje pilingom od grožđa koji otklanja odumrle ćelije sa površine, otvara pore i priprema kožu za apsorpciju hranjivih tvari iz vinske hranjive maske.
 
Nakon pilinga masku ekstrakta šampanjca i grožđa laganim masažnim pokretima nanosimo na lice vrat i dekolte. Maska je oplemenjena vitaminima A, E i B5, nezasićenim masnim kiselinama prirodnih ulja. Maska poboljšava prokrvljenost kože, osigurava dobru hidriranost i revitalizaciju te sprječava starenje i atoniju kože.
 
Nakon tretmana Vaša koža je luksuzno nahranjena, obogaćena vlagom i vitaminskim kompleksom koji vidljivo podmlađuju i regenerišu kožu tijela.
 
Zakažite Vaš termin: 065/889-782
Dermamedic Team