ILIĆ: CILj DNS-a LOPARA JE POBJEDA :: Semberija INFO ::

 

ILIĆ: CILj DNS-a LOPARA JE POBJEDA


Kandidat DNS-a za načelnika opštine Lopare Srećko Ilić rekao je danas da je cilj te stranke pobjeda u toj opštini i da će to dokazati 15. novembra.
 
"Sve ono što smo do sada radili, što sada radimo i što ćemo raditi i u budućnosti naši građani će prepoznati i zato ćemo dobiti njihovo povjerenje 15. novembra ", rekao je Ilić.
 
Generalni sekretar DNS-a Darko Banjac izrazio je zadovoljstvo odlučnošću rukovodstva i članova ove stranke u Loparama da ostvare 2.000 glasova i pobjedu za mjesto načelnika ove majevičke opštine.
 
"DNS je više nego siguran da će ovdje u Loparama nakon 15. novembra imati svog načelnika i odlučnost članova je da mogu, znaju i umiju", poručio je Banjac.
 
Popredsjednik DNS-a Đorđe Popović rekao je da ova stranka u Loparama ima tradiciju rasta i uspjeha, što će građani potvrditi 15. novembra.
 
"Ovdje smo da podržimo našeg kandidata Ilića za načelnika Lopara, mislimo da je vrijeme da dođu novi ljudi, da ova opština krene razvojnim putem i da će Lopare da budu mjesto poželjno za život, a ne mjesto iz koga ljudi odlaze", naveo je Popović.
 
On je izrazio uvjerenje da će kandidat DNS-a biti načelnik Lopara i da će odbornička lista imati veliki broj mandata u lokalnom parlamentu.
 
"Nagrada za dobar rad DNS-a biće glas za Srećka Ilića i odborničku listu DNS-a", zaključio je Popović.