TRIBINA DEMOSA U CRNjELOVU :: Semberija INFO ::

 

TRIBINA DEMOSA U CRNjELOVU


Juče, 26. septembra u Crnjelovu, održana je tribina Demokratskog saveza – DEMOS - GO Bijeljina. Pozivu su se odazvali mještani iz ovog dijela Semberije, koji su došli da čuju i svojim porodicama i prijateljima prenesu poruke sa ovog skupa.

Tom prilikom, predstavili su se nosilac liste za PD PS za BiH iz IJ 2 – Čedomir Stojanović, nosilac liste za Narodnu skupštinu RS iz IJ 6 – Milan Dakić, te kandidati za Narodnu skupštinu RS iz IJ 6 – Dragana Kokanović Perić i Boban Jovičević.

Kandidatkinja Dragana Kokanović Perić je podsjetila stanovnike Crnjelova, gdje je direktorka osnovne škole, na rezultate koji su ostvareni u prethodnom periodu. Prisutni su velikim aplauzom potvrdili pozitivne rezultate. Posebno je pohvaljena briga o djeci i njihovom razvoju, u obrazovnom, ali i svim ostalim aspektima.

Čedomir Stojanović je još jednom istakao važnost podrške DEMOS-u.

-Neophodno da se svi shvatimo da se Republika Srpska nalazi u istorijski prelomnom periodu i da nije vrijeme za eksperimentisanje. U tom cilju, neophodni su kompromisi i jedinstvo, što naša stranka dosljedno provodi za dobrobit svih građana Republike Srpske,“ istakao je Stojanović.Milan Dakić je, zajedno sa svojim stranačkim kolegama, pored ostalog, još jednom pozvao građane da budu odgovorni prema sebi, svojim porodicama, prijateljima, komšijama i svim građanima Srpske.

-Izađimo svi na izbore 2. oktobra i glasajmo za mir i sigurnost, glasajmo za razvoj i napredak, za Željku Cvijanović i Milorada Dodika!“, bila je zajednička poruka svih kandidata DEMOS - GO Bijeljina.

Skup je završen velikim aplauzom u znak podrške dosadašnjem, ali i budućem radu kandidata DEMOS-a i rukovodstva Republike Srpske.