Delegacija FK „Partizan“ u opštini Ugljevik: Uvijek dragi gosti :: Semberija INFO ::

 

Delegacija FK „Partizan“ u opštini Ugljevik: Uvijek dragi gosti


Zamjenik načelnika opštine Ugljevik Vanja Zekić i šef kabineta načelnika Milorad Jovičić ugostili su danas delegaciju Fudbalskog kluba “Partizan” iz Beograda koji su organizovali jedinstvenu sportsku manifestaciju  „Crno-bijeli dani Ugljevik 2023“ pod pokroviteljstvom opštine Ugljevik.

Sedmodnevna sportska manifestacija „Crno bijeli-dan Ugljevik 2023“ održana je u periodu od 4-11. septembra a tokom njenog trajanja 250 mališana uzrasta 8-13 godina (generacije od 2010-2015 godišta) sa područja Ugljevika, Bijeljine, Lopara, Brčkog i Zvornika trenirali su u Ugljeviku sa fudbalskim trenerima Omladinske škole fudbala FK „Partizan“.

Zekićeva je zahvalila organizatorima Udruženju navijača „Partizan 055-Ugljevik“ i Fudbalskom klubu „Partizan“ jer su omogućili da mališani iz ove podmajevičke besplatno pohađaju treninge sa njihovim trenerima.



-Ovom manifestacijom stavljen je akcenat na kvalitetan način vođenja treninga i opredjeljenju djece da se bave sportom, zdravim životom i da na taj način promovišu svoju želju za uspjehom-rekla je Zekićeva.

Na prijemu su bili član uprave FK „Partizan“ Dragan Trailović, Rade Zalad bivši golman ovog kluba i Aco Trifunović koji je ostavio veliki trag u „Partizanu“.

Trailović je podsjetio da je saradnja sa Ugljevikom počela prije dvije godine koja je ruzultirala da je u ovoj podmajevičkoj opštini učlanjeno više od 400 navijača ovog fudbalskog kluba.

-Na našim utakmicama na „Dječijoj tribini“ Ugljevik je učestvovao sa po 100 djece. U proteklih četiri godina ukupno smo na naše utakmice doveli više od 100 hiljada djece na međunarodne utakmice-rekao je Trailović.

On je dodao da je na ovogodišnjem sportskoj manifestaciji u Ugljeviku učestvovalo 250 djece koje su trenirali najbolji treneri iz omladiske škole ovog fudbalskog kluba.

-Ovo je veliki dan za „Partizan“ kao i za opštinu Ugljevik a našu saradnju nastavljamo i sljedeće godine-najavio je Trailović.

Predsjednik Udruženja navijača „Partizan 055-Ugljevik“ Vladislav Mićanović rekao je da je danas završni dan dan ove sportske manifestacije kada u goste dolaze fudbaleri omladinske škole „Partizan“ da odigraju utakmice sa svojim vršnjacima iz Ugljevika.

-Reakcije mališana, koji su učestvovali u ovoj sportskoj manifestaciji,  ali i njihovih roditelja,  su veoma pozitivne. Treneri iz „Partizana“ su ostavili snažan utisak, prije svega svojim radom i pažnjom koju su pokazali prema svim učesnicima-rekao je Mićanović.