AGRARNI FOND - OBAVJEŠTENjE POLjOPRIVREDNICIMA :: Semberija INFO ::

 

AGRARNI FOND - OBAVJEŠTENjE POLjOPRIVREDNICIMA


Kao što smo i obećali da ćemo vas redovno obavještavati o aktivnostima "Agrarnog fonda Bijeljine" bitnim za podršku vaše djelatnosti, želimo da vas obavjestimo da rok za predaju Zahtjeva za kalcifikaciju (Oplemenjivanje zemlje krečnjakom) sa uzorarcima zemlje ističe 31.08.2023. godine.
 
Takođe, želimo da vas napomenemo da je po Pravilniku predviđeno da svaki registrovani poljoprivredni proizvođač iostvaruje pravo na nakalcifikaciju svake druge godine, a od ove godine 20% je učešće za ostvarivanje prava na kalcifikaciju.
 
Apelujemo na sve zainteresovane koji prošle godine nisu koristili podsticaj kalcifikacije, da donesu uzorak zemlje radi analize i popune Zahtjev u predviđenom roku. 
 
Obzirom da je bilo dezinformacija da je "Agrarni fond Bijeljine" blokiran u radu , moram vas obavjestiti da funkcionišemo sasvim normalno, da možete podnosti Zahtjeve za podsticaje po Pravilniku sasvim normalno i da smo vam na usluzi kao i u prethodnom periodu.
 
U nadi da ćemo zajedno prebroditi trenutne nedaće koje pritišću poljoprivrednu proizvodnju, želimo vam da ostanete vrijedni i uporni kao i do sada!