Bijeljina: Gradonačelnik sa mališanima ukrašavao jelku :: Semberija INFO ::

 

Bijeljina: Gradonačelnik sa mališanima ukrašavao jelku


Фото - Семберија инфо / С. Николић
Izvor: Semberija info / S. Nikolić

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, zajedno sa mališanima iz bijeljinskih vrtića, ukrašavao je danas novogodišnju jelku na Gradskom trgu. Za ukrašavanje jelke visoke nekoliko metara, pobrinuli su se mališani iz više bijeljinskih vrtića, koji su zajedno sa svojim vaspitačima napravili ukrase za novogodišnje drvo.



Veselu atmosferu upotpunio je Deda Mraz a jelka će u punom sjaju zasijati večeras, kada je planirano i zvanično otvaranje manifestacije “Zimski korzo”.



- Mi već polako stvaramo tradiciju kada je u pitanju “Zimski korzo” i ne postoji ljepši način, nego da sa mališanima iz svih vrtića, dekorišemo našu gradsku jelku koja je porasla i raste svake godine, kao i naša djeca. Ukrase koji su oni pripremili u svojim vrtićima postavićemo danas zajedno na jelku. U sklopu manifestacije “Zimski korzo”, koji ćemo zvanično otvoriti večeras u 19.00 časova, očekuje nas mnoštvo muzičkih i kulturnih događaja, koje će nam prirediti naši umjetnici, imaćemo i goste, a sve u cilju kako bi “Zimski korzo” i ove godine pružio najljepše mjesto za uživanje svih naših sugrađana, kao i svih gostiju koji će doći iz regiona”, rekao je Petrović.