SJEDNICA SKUPŠTINE GRADA 13. SEPTEMBRA :: Semberija INFO ::

 

SJEDNICA SKUPŠTINE GRADA 13. SEPTEMBRA


Sjednica Skupštine biće održana 13. septembra, dogovoreno je na međustranačkom sastanku, a riječ je o redovnoj, 23. sjednici. Kako je nakon sastanka izjavio predsjednik Skupštine Aleksandar Đurđević, za ovu sjednicu je planiran i prijedlog zaključka o dodjeli gradskih nagrada i priznanja, jer će svečana sjednica Skupštine biti održana 24. septembra.On je dodao i da Gradska uprava nije dostavila nikakav novi materijal za redovnu sjednicu, iako je, kako je istakao, “bilo važnih tačaka koje po planu i programu rada treba razmatrati”.

-Kada je riječ o gradskim priznanjima i nagradama, Gradska uprava nije dostavila svoje prijedloge, iako smo se više puta obratili da ih blagovremeno dostave”, rekao je Đurđević i dodao da će po trenutnim materijalima koje imaju, biti 18 tačaka dnevnog reda.



-Na sjednici će se naći nekoliko tačaka dnevnog reda koje je Skupština ranije skinula zbog nedolaska predlagača, kao što je izvještaj o radu gradonačelnika, izvještaj o izvršenju budžeta za prvi kvartal ove godine, izvještaj o radu i plan rada Direkcije za izgradnju grada i neke druge tačke dnevnog reda. Skupština nastavlja da radi svoj posao u okviru nadležnosti bez obzira da li postoje opstrukcije ili ne”, rekao je Đurđević.

Semberija info