GRAD BIJELjINA-JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA TRAJE DO 31. AVGUSTA 2023. GODINE :: Semberija INFO ::

 

GRAD BIJELjINA-JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA TRAJE DO 31. AVGUSTA 2023. GODINE


Investicijska fondacija Impakt je protekle četiri godine u saradnji sa 58 lokalnih zajednica i javnih službi za zapošljavanje u BiH realizovala IMPAKT inkubator poslovnih ideja, u kojem je podržano osnivanje i unapređenje preko 350 novih poslovnih poduhvata širom Bosne i Hercegovine. Impakt nastavlja realizaciju aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju preduzetništva i očuvanju radnih mjesta preduzetnika i malih preduzeća, a u saradnji sa lokalnim zajednicama, kantonima i službama za zapošljavanje u BiH.

U sklopu zajedničke saradnje između IMPAKT-a i Grada Bijeljina u 2023. godini realizovaće se program IMPAKT inkubator poslovnih ideja koji će, između ostalog, obuhvatiti program preduzetničke obuke te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za najbolje poslovne ideje na području Bijeljine, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku preduzetnicima. Predmetni Javni poziv raspisuje se u svrhu prijava za učešće u programu razvoja preduzetništva IMPAKT inkubator poslovnih ideja za 2023. godinu.

Više informacija moguće je dobiti u Gradskoj upravi grada Bijeljina, Trg kralja Petra I Karađorđevića 1, putem imejla [email protected] ili  broja telefona: 055/ 233 - 159 kao i putem imejla [email protected] U svrhu adekvatnog informisanja o programu, Investicijska fondacija Impakt i Grad Bijeljina organizovaće prezentaciju programa IMPAKT inkubator poslovnih ideja, koja će se održati 04.08.2023. godine u Inovacionom centru za održivi razvoj - InCOR (adresa: Filipa Višnjića 17, Bijeljina - iznad Garden paba), sa početkom u 10.00 časova, te se ovim putem pozivaju svi zaniteresovani građani da prisustvuju radionici, odnosno prezentaciji.