JU “BANjA DVOROVI”: USKORO OTVARANjE BAZENA! :: Semberija INFO ::

 

JU “BANjA DVOROVI”: USKORO OTVARANjE BAZENA!


Pripreme za turističku sezonu u “Banji Dvorovi” intenzivne su, ali tačan datum početka zavisi os stabilizacije vremenskih prilika. Direktor “Banje Dvorovi” Milorad Zekić, za “Semberija info” kaže da su preduzeli sve potrebno za uređenje, kako svih pet otvorenih bazena, tako i kompletnog banjskog kompleksa.



- Vrijeme nam još uvijek ne ide na ruku, ali se nadamo da će se to ubrzo primijeniti, kako bismo otvorili vrata posjetiocima”, rekao je Zekić i podsjetio da su prošle godine bazeni otvoreni 19. maja, ali  su temperature vazduha bile visoke.

-Nadamo se da će se situacija ubrzo promijeniti, na naše I na zadovoljstvo svih posjetilaca koji slobodno vrijeme rado provode na bazenima “Banje Dvorovi” i uživaju u blagodetima termalne vode”, kaže Zekić i dodaje da je u planu i organizovane propratnih manifestacija na bazenima, škola plivanja, te razna sportska takmičenja.



-Mi ćemo učiniti sve da naši posjetioci uživaju u turističkoj sezoni. Nadamo se da će nas poslužiti vrijeme i da će ubrzo ovu vijest, zamijeniti vijest sa tačnim datumom početka sezone kupanja na bazenima “Banje Dvorvi”, poručuje Zekić.

Semberija info