GRADONAČELNIK PODRŽAO INICIJATIVU DANIJELA PERIĆA :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK PODRŽAO INICIJATIVU DANIJELA PERIĆA


Odbornik Republičke stranke Srpske u Skupštini grada Bijeljina Danijel Perić izjavio je da je pozitivno iznenađen jutrošnjim obraćanjem gradonačelnika ovog grada Ljubiše Petrovića, u kojem je podržao inicijativu o neradnoj nedjelji koju je odbornik Perić uputio gradskom parlamentu 16. jula ove godine i koja je usvojena.
 
- Izuzetno mi je drago, kao i stranci koju predstavljam u narodu, da naše inicijative dolaze do ušiju Gradske uprave i gradonačelnika. Iako je gospodin Petrović na pres-konferenciji u više navrata pominjao prijedlog Sindikata trgovine, ugostiteljstva, turizma i uslužnih djelatnosti Republike Srpske, oni koji prate rad gradske Skupštine vrlo dobro se sjećaju moje inicijative “Nedjelja, dan za porodicu i odmor“, koju ovim putem dostavljam skeniranu – naveo je Perić.
 
On je istakao da se nada da će gradonačelnik i gradska uprava i u budućnosti uvažiti i sprovesti sve dobre prijedloge koji na inicijativu Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“ budu usvojeni od strane Skupštine grada Bijeljina.