Uspješno realizovan projekat: Djeca su nam najvažnija :: Semberija INFO ::

 

Uspješno realizovan projekat: Djeca su nam najvažnija


U Udruženju gluvih i nagluvih regije Bijeljina velika je radost i zahvalnost, jer je nedavno završen projekat „Djeca su nam najvažnija“, koji je imao za cilj da pruži podršku djeci koja imaju oštećenje sluha. Ovaj, hvale vrijedan poduhvat, realizovan je zahvaljujući podršci JP ,,Autoputevi Republike Srpske'' d.o.o. Banjaluka.



Projekat je bio usmjeren  na zadovoljenje osnovnih potreba 11-oro djece sa ciljem da se direktno doprinese njihovom obrazovanju i odrastanju. Djeca, školskog uzrasta, su dobila neophodan školski pribor koji će im olakšati svakodnevno školovanje i omogućiti uspješno savladavanje gradiva. Isto tako, roditeljima najmlađih je olakšano podizanje mališana zahvaljujući uručenim higijenskim paketima, koji će dati doprinos zdravom odrastanju njihove djece.



Iz Udruženja gluvih i nagluvih regije Bijeljina ističu da je ovaj projekat pravi primjer kako zajedničkim naporima možemo stvoriti promjene u životima djece koja se suočavaju sa različitim izazovima. Ovaj projekat ne samo da pruža konkretne benefite djeci, već i šalje snažnu poruku solidarnosti i brige za najranjivije članove zajednice. Njegova realizacija predstavlja sjajan primjer kako društveno odgovorna preduzeća mogu aktivno doprinijeti društvenom napretku kroz podršku lokalnim inicijativama. Udruženje se ovim putem zahvaljuje Autoputevima ,,Republike Srpske'' na njihovoj podršci i nadaju se nastavku uspješne saradnje u budućnosti.