BIJELjINA: Produžen rok za prijavu na Javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: Produžen rok za prijavu na Javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora


Produžen rok za prijavu na Javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora

Zbog velikog interesovanja i brojnih prijava koje svakodnevno pristižu na Javni poziv za izbor najljepše ukrašene kuće/okućnice, balkona i izloga poslovnog prostora povodom novogodišnjih praznika, donijeta je odluka da se rok za prijave pomjeri do 10. januara 2024. godine.

U skladu s tim, biće pomjeren i rok za glasanje na zvaničnoj fejsbuk-stranici Grada Bijeljina – umjesto od 5. do 10. januara, glasaće se od 12. do 15. januara, nakon čega će po pet prvoplasiranih u svakoj od kategorija obići stručna komisija koja će izabrati po tri najljepše ukrašene kuće/okućnice, balkona i izloga poslovnog prostora.

Pravo učešća imaju sve osobe (fizičke i pravne) s prebivalištem odnosno sjedištem na području Grada Bijeljina, koje dostave popunjen obrazac i fotografije okićenih prostora (minimalno 3 fotografije) na jedan od sljedećih načina:
a) ličnim dolaskom ili poštom na adresu Gradske uprave Grada Bijeljina
b) elektronskom porukom na adresu [email protected],
c) putem direktne poruke na službenoj „Facebook“ stranici Grada Bijeljina