MALIŠANI „ĐURĐEVKA“ NAUČILI SU „KAKO POBIJEDITI ČAROBNjAKA“ :: Semberija INFO ::

 

MALIŠANI „ĐURĐEVKA“ NAUČILI SU „KAKO POBIJEDITI ČAROBNjAKA“


Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika vaspitači Dječijeg vrtića "Čika Jova Zmaj" danas su u objektu "Đurđevak" pripremili predstavu za djecu koja se zove „Kako pobijediti čarobnjaka“.

-Praksa našeg vrtića je da svake godine obilježavamo novogodišnje i božićne praznike koji nam, evo i ovaj put ubrzo predstoje. Naši vaspitači u objektu „Đurđevak“ su tim povodom pripremili predstavu za mališane, koja ima svoju pedagošku osnovu a u toku koje će se pojaviti i neizostavni Deda mraz sa paketićima. Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ je u toku ove godine značajno proširio svoje kapacitete tako da sa puno nade ulazimo u novu godinu u kojoj očekujemo dalje proširivanje kapaciteta našeg vrtića“, izjavio je Slaviša Vujanović, direktor JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ iz Bijeljine.

Uloga vještice u predstavi „Kako pobijediti čarobnjaka“ pripala je vaspitačici, Jovani Marković.



-Svaka bajka ima svoje pozitivne i negativne likove. Vještica u ovoj predstavi ima ulogu da zaplaši, da zaprijeti, da bude loša osoba, ali na kraju i ona odlučuje da napravi dobar potez i učini dobro djelo. Mi, u Vrtiću „Čika Jova Zmaj“ svake godine u susret novogodišnjim i božićnim praznicima organizujemo našim mališanima ovakve predstave koje imaju za cilj da ih zabave ali i nauče velikim životnim lekcijama“, rekla je Jovana Marković.
Semberija info