Grad Bijeljina, čestitka Gradonačelnika povodom Božića po gregorijanskom kalendaru :: Semberija INFO ::

 

Grad Bijeljina, čestitka Gradonačelnika povodom Božića po gregorijanskom kalendaru


Povodom predstojećeg Božića po gregorijanskom kalendaru, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je uputio prazničnu čestitku u kojoj se ističe: 

Sugrađanima koji Dan Hristovog rođenja obilježavaju 25. decembra upućujem srdačne čestitke povodom nastupajućih božićnih praznika i želje da ovi blagosloveni dani budu ispunjeni istinskom srećom zbog dolaska mladog Boga, koji nam je stalna inspiracija za ljubav, međusobnu podršku i velikodušnost.

Svaki čovjek koji njeguje ove i druge vrijednosti kojima nas uči Hrist, svim drugim ljudima daje primjer da je moguće živjeti tako što će doprinositi srećnoj zajednici - od porodice, kruga prijatelja, radnih kolega, pa do grada, zemlje ili čitave planete. Darovani smo našim lijepim gradom i rodnom ravnicom, bogati smo različitim tradicijama, ali najdragocjeniji su vrijedni ljudi koji znaju cijene te različitosti. Zato, na Badnji dan i u dane Božića, podijelite radost sa svojim sugrađanima, jer sam siguran da na taj način najbolje dijelite Božju ljubav. 

Srećno vam i blagosloveno slavlje Božića, radujmo se i veselimo zajedno!


GRADONAČELNIK
Ljubiša Petrović