Detalji nesreće u Bijeljini: Tijelo radnika pronađeno u silosu, poslato na obdukciju :: Semberija INFO ::

 

Detalji nesreće u Bijeljini: Tijelo radnika pronađeno u silosu, poslato na obdukciju


Beživotno tijelo lica S.P. iz Bijeljine pronađeno je 28.09.2023. godine oko 21,00 časova u silosu mlina u kojem je isti bio zaposlen.
 
Naime, Policijska stanica Bijeljina 27.09.2023. godine oko 18,00 časova od strane radnika milina u Crnjelovu –grad Bijeljina, zaprimila je prijavu da je lice S.P.nestao iz kruga firme. Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa radnicima firme, isti su izjavili da lice S.P. nisu videli od 14,00 časova, kao i da je na radnom mjestu ostao njegov mobilni telefon, dok se na parking prosturu firme nalazilo njegovo putničko vozilo.
 
Policijski službenici u cilju pronalaska lica pretražili su užu i širu teritorju oko firme. Narednog dana 28.09.2023. godine,prilikom pražnjenja silosa oko 21,00 čas pronađeno je beživotno tijelo nestalog lica.
 
Od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina 29.09.2023. godine izvršen je uviđaj lica mjesta.Beživotno tijelo prevezeno je na Odjeljenje patologije.Nadležni tužilac naložio je obdukciju tijela u cilju utvrđivanja svih potrebnih činjenica i okolnosti.
 
Rad po navedenom je u toku.
 
 
PORTPAROL
Aleksandra Marić