GALERIJA CENTRA ZA KULTURU: Jedna slika, jedna pametna tabla :: Semberija INFO ::

 

GALERIJA CENTRA ZA KULTURU: Jedna slika, jedna pametna tabla


U Galeriji Centra za kulturu ,,Semberija” Bijeljina biće otvorena izložba slika pod nazivom ,,Jedna slika, jedna pametna tabla". Otvaranje je planirano u srijedu,  26. jula, sa početkom u 19 časova.

Osnovni cilj ove izložbe nije samo uživanje u umjetnosti, već i mogućnost da zajedničkim naporima doprinesemo povećanju kvaliteta obrazovanja za našu djecu.

Kupovinom slike na izložbi direktno doprinosite u fond za kupovinu pametnih tabli koje će biti donirane osnovnim školama u Bijeljini. Pametne table su inovativni alati za učenje, koji podižu edukativno iskustvo u učionici na jedan novi stepen, pružajući učenicima interaktivno i privlačno okruženje za njihov akademski razvoj, sa posebnim akcentom na inkluzivnu nastavu, odnosno za djecu sa smetnjama u razvoju, za koje su ove pametne table posebno neophodne.

Vjerujemo da je obrazovanje temelj prosperitetnog društva, a ulaganjem u sljedeću generaciju možemo oblikovati svjetliju budućnost za sve. Vaše prisustvo i ućešće u kupovini umjetničkih slika pomoći će da zajedno napravimo značajnu promjenu u životima  mladih umova.

 Iskreno se nadamo da prepoznajete važnost ove akcije, te da ćete da nam se pridružiti i dati doprinos ovom zajedničkom plemenitom cilju'', navode iz Centra za kulturu.

Semberija info