Objavljena prepiska Miće Mićića i Ljubiše Petrovića! (FOTO) :: Semberija INFO ::

 

Objavljena prepiska Miće Mićića i Ljubiše Petrovića! (FOTO)


Predsjednik gradske organizacije SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović krajem prošle godine dobio je na sudu gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića, koji ga je tužio zbog izjave „istom onom od kojeg ste uzeli 60.000 KM da biste napustili Maksimovića i vratili se u SDS, na čijem čelu je tada bio pokojni gradonačelnik, sa kojim ste kasnije rame uz rame osnovali novu stranku SDSS”,  piše portal TanjugSrpske.




Petrović nikada nije demantovao da je uzeo novac od Mićića, mada je više puta pozivan na poligrafsko ispitivanje.

“Tanjug Srpske je u posjedu ekskluzivne prepiske između pokojnog Mićića i Ljubiše Petrovića. U samo nekoliko poruka, vidljivo je da je Petrović uporno tražio da ga Mićić primi na razgovor”, stoji u tekstu ovog portala, koji prenosi pod oznakom “ekskluzivno”.



“S obzirom da se radi o prepiskama u nekoliko dana jula 2020.godine, izvjesno je da je Petrovićeva namjera bila da na neki način ucijeni Mićića koji mu je već jednom dao 40.000 KM u kešu i 20.000 KM putem podsticaja za uzgoj stoke. Sada je već izvjesno da je Petrović klasičnom političkom korupcijom došao na mjesto gradonačelnika, zabijajući nož u leđa upravo onima koji su mu najviše i pomogli”, tvrdi portal Tanjug Srpske, koji je objavio i snimke prepiske koji navodno potvrđuju njihove tvrdnje.


 
(NoviGlas/Tanjug-Srpske.com)