PROFESORU NOVAKOVIĆU ŽELIMO BRZ OPORAVAK :: Semberija INFO ::

 

PROFESORU NOVAKOVIĆU ŽELIMO BRZ OPORAVAK


Prije dva dana u JZU Bolnica “Sveti Vračevi” je operisan prof.dr Milan  Novaković, poznati specijalista neuropsihijatrije i forenzičke  psihijatrije, doktor medicinskih nauka i redovan profesor na  Univerzitetu u Istočnom Sarajevu.
 
Operaciju kuka - totalnu endoprotezu uradili su dva naša vrsna ortopeda dr Igor Popović i dr  Dragan Đorđić, a glavni anesteziolog je bio dr  Miroslav Dmitruk.

"Prof . dr Milan Novaković je priznato i poznato ime našeg grada, naše regije i Republike Srpske, a biću slobodan da kažem i regiona. Njegove  zasluge ne samo u zdravstvu, nego u društveno-političkom životu  posljednjih decenija su velike. Oporavak prof.dr Milana Novakovića teče  uredno, a u razgovoru s nim rekao mi je da se nije dvoumio oko izbora  ustanove gdje će biti operisan, jer vjeruje našim ljekarima i tvrdi da  bijeljinska bolnica ide  krupnim koracima naprijed", rekao je prvi čovjek  bijeljinske bolnice prof.dr Zlatko Maksimović.


 
"Čestitam prof. Maksimoviću i saradnicima što su podigni bolnicu u Bijeljini na viši nivou u  odnosu na raniji period i vjerujem da će se i  dalje unapređivati u interesu svih građana regije  Bijeljina", rekao je  prof.dr Milan Novaković.
 
"Zahvalni smo profesoru Novakoviću što je za ovu operaciju izabrao našu kuću, to smo i očekivali od njega i zadovoljstvo je da je sve prošlo  uredno. Tu smo da zajedno radimo na  očuvanju zdravlja naših sugrađana",  dodao je direktor Bolnice u Bijeljini koji je danas sa  saradnicima  obišao prof. Novakovića.
 
Prof .dr Milan Novaković je bio poslanik u prvom sazivu Narodne Skupštine Republike Srpske.