:: Semberija INFO ::

 

GORE MREŽE, PAPUČE, SILEDžIJKA, ŠORC I 260 MILIONA DOLARA (VIDEO)


Dvostruki MVP NBA lige ležerno obučen i krajnje opušten parafirao vernost Denver Nagetsima

Nikola Jokić je neverovatan momak. Potvrdio je to svojim igrama, ali i stavom u NBA ligi, gde je čak dva puta zaredom biran za MVP košarkaša. Svoju opuštenost i ležernost potvrdio je pri potpisu najunosnijeg ugovora u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.
 

Sa osmehom, u majici, popularnoj "siledžijki", šorcu i papučama, onako kako se nosi svaki prosečni Srbin na ove paklene vrućine, stavio je Nikola Jokić paraf na petogodišnju saradnju sa Denver Nagetsima vrednu više od 260 miliona dolara. I to sve u društvu svog menadžera Miška Ražnatovića.

- Srećna olovka je uvek tu! Naročito kada treba da potpišete najveći supermaks NBA ugovor! Denver Nagetsi su zaključali dvostrukog uzastopnog MVP Nikolu Jokića, do 2028 - napisao je Ražnatović, dok je Jokić držao olovku sa kojom je potpisao ugovor.


Ovaj potez Nikole Jokića izazvao je veliku pažnju američke javnosti, posebno na društvenim mrežama. Pa , je tako Majk Singer, novinar "Denver posta" na tviteru napisao:

- Kada ja budem potpisivao moj ugovor na 260 miliona dolara, obećavam da ću to uraditi baš ovako, u papučama i majici na bretele.

Nikola Jokić je godinama unazad znao da iznenadi Amerikance tako što je pokazivao svoju komotnost, bezbrižnost i slobodu. Sećamo se fotografija gde pije pivo iz konzerve sa drugarima, ili kako jede pljeskavicu na hipodromu. To je Nikola Jokić, čovek iz naroda, naš, Srbin, unikatan i originalan.


Američki novinar Edrijen Vojnarovski, koji radi za ESPN, obelodanio je da srpski košarkaš nije potpisao petogodišnji, već zapravo šestogodišnji ugovor sa Denverom. Te da Nikola Jokić neće zaraditi 260 miliona dolara, već neverovatna 303 miliona dolara, što je apsolutni rekord.(Kurir sport)