:: Semberija INFO ::

 

NASTAVLjENO SNIMANjE "BETMENA" (VIDEO)


Foto: AFP/GETTY IMAGES
Snimanje "Betmena" koje je pauzirano jer je glavni glumac Robert Patinson bio zaražen virusom korona, nastavlja se, javljaju strani mediji.

Početkom septembra iz produkcijske kuće Vorner Bros potvrdili su da je snimanje njihovog najvećeg projekta najavljenog za narednu godinu "Betmena" trenutno zaustavljeno, međutim, sada je sve krenulo svojim tokom, piše Verieti.

Snimanje u Hertfordšajru u Engleskoj je bilo pauzirano, a sada se sve vraća u normalno stanje i scene su se ponovo počele snimati, potvrdili su iz Vorner Brosa.

Ovo nije prvi put da se snimanje filma moralo obustaviti. Zbog pandemije virusa korona isto su učinili i u martu.


Sada su se svi vratili na posao, a izvori bliski glumačkoj postavi tvrde kako je ostalo samo nekoliko scena koje još nisu snimljene.

- Svi smo se nadali da ćemo se što prije vratiti poslu i bilo je užasno što smo morali opet zaustaviti snimanje samo tri dana nakon što smo ga započeli - rekao je jedan od članova glumačke postave.

U avgustu je scenarista Metson Tomlin tvrdio kako sigurno neće biti kašnjenja, ali tada nije znao da će se ekipa sa seta morati povući dvije sedmice jer je neko bio pozitivan na virus korona.
 
(kliks)