Odbojka: Radnik protiv Zvezde 27.11.2018. :: Semberija INFO ::

 

Odbojka: Radnik protiv Zvezde 27.11.2018.


Po prvi put u istoriji, bijeljinski Odbojkaški klub Radnik ove sezone učestvuje u Kupu izazivača Evropske odbojkaške konfederacije. Prva utakmica na rasporedu je u utorak 27.11.2018. godine, a protivnik je Crvena zvezda iz Beograda.
 
- Svi u klubu sa velikim nestrpljenjem očekuju susret protiv Zvezde. Velika je privilegija biti prvi u nečemu, a odbojkaši ove generacije biće upamćeni kao prvi koji su predstavljali klub u nekom od evropskih takmičenja. Imamo iskustva igranja u Balkanskom kupu klubova, ali ovo je nešto sasvim drugo. Mi se spremamo da se prikažemo u što boljem svjetlu, a za šta će to biti dovoljno, ostaje nam da vidimo. Mislim da motiva neće nedostajati, tako da očekujem odličnu odbojkašku predstavu. Nadam se da će i tribine biti popunjene, i da će atmosfera biti na nivou jedne evropske utakmice, rekao je trener seniora Vladimir Milićević.



Meč protiv Crvene zvezde igra se u gradskoj sportskoj dvorani u Račanskoj ulici, u utorak 27.11.2018. godine, sa početkom u 19:30 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan. Revanš susret na rasporedu je u srijedu 05.12.2018. godine u Beogradu, sa početkom u 19:00 časova.