Sportski dan na Gradskom trgu :: Semberija INFO ::

 

Sportski dan na Gradskom trgu


U cilju promocije sporta i Bijeljine kao Evropskog grada sporta za 2020. godinu umjeća iz atletike, basketa, mini rukometa i mini odbojke imaće priliku da pokažu brojni bijeljinski sportisti. Mečevi različitih sportova i atletska trka biće dio "Sportskog dana", koji će biti održan u utorak, 24. septembra, u sklopu programa obilježavanja Dana Grada Bijeljina.

Okupljanje sportista planirano je za 11:30 časova na Gradskom trgu, dok će u 12:00 gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pozdraviti učesnike, prisutne sugrađane i zvanično otvoriti "Sportski dan".

Takmičenja će biti održažana od 12:00 do 14:00 časova, nakon čega je predviđena dodjela medalja za najuspješnije učesnike ove manifestacije.

U atletskoj trci učestvovaće učenici bijeljinskih osnovnih i srednjih škola, dok će se za medalje, u basketu 3 na 3, takmičiti članovi gradskih košarkaških klubova.

Na turniru u mini rukometu  učestvovaće članovi Rukometnog kluba "Bijeljina", a u mini odbojci članovi Ženskog odbojkaškog kluba "Radnik" i  "Libero".

U slučaju kiše manifestacija"Sportski dan"  biće odložena.

Grad Bijeljina