SNAŽNA I KVALITETNA VEZA SPORTA I BIZNISA :: Semberija INFO ::

 

SNAŽNA I KVALITETNA VEZA SPORTA I BIZNISA


Karate klub „UNSU“ iz Bijeljine obavijestio je javnost da je nedavno obnovljen ugovor o generalnom sponzorstvu i stipendiranju postignut između ovog uspješnog sportskog kolektiva i kompanije "Lykos Balkan Metals". Pored redovnog sponzorstva, predstavnici kompanije su izrazili želju da kao zlatni sponzor pomognu ovogodišnju organizaciju 6. Otvorenog karate prvenstva Grada Bijeljine "Trofej Bijeljine 2023".


 
-Protekli ugovorni period je bio prekretnica u našem radu u smislu olakšanja u realizaciji naših planova i aktivnosti, u najvećem dijelu učešća na takmičenjima, a sve zahvaljujući nesebičnoj pomoći ove kompanije. Moramo istaći da smo prezadovoljni našom saradnjom tokom cijele godine i da nam je kompaniija "Lykos Balkan Metals" sa svojim operativnim timom bila na raspolaganju u svakom trenutku. Sigurno je da uz njihovu pomoć možemo lakše planirati i sprovoditi naše predstojeće aktivnosti i da ćemo zajedno biti još uspješniji“, poručio je prvi čovjek KK „UNSU“ Goran Ivković.
 
Obnavljenje ugovora o sponzorstvu desilo se kao prirodna posljedica brojnih medalja koje su takmičari KK „UNSU“ tokom 2022. godine donijeli u Bijeljinu.
 
-Radujemo se što su ljudi iz kompanije "Lykos Balkan Metals" prepoznali naš rad, kvalitet i naše ambicije u narednom periodu te odlučili da obnove ugovor i prošire saradnju sa našim klubom.
 
 
Kao klub u ovu, 2023. godinu ulazimo sa velikim ambicijama i dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje našeg Generalnog sponzora „Lykos Balkan Metals“, poručio je na kraju trener Ivković.