PLESNI STUDIO „MEGADANCE“ NASTAVLjA DOBRU TRADICIJU :: Semberija INFO ::

 

PLESNI STUDIO „MEGADANCE“ NASTAVLjA DOBRU TRADICIJU


Plesni studio „MegaDance“ organizovaće u ponedjeljak, 26. decembra tradicionalni 9. Novogodišnji MegaDance koncert, manifestaciju na kojoj će polaznici ovog plesnog studija javnosti pokazati svoje plesno znanje i umijeće.

-Plesni studio „MegaDance“ je osnovan 2012. godine. Struktura naših polaznika je šarolika. Prvim plesnim koracima podučavamo dječicu od tri godine. Tu su zatim i sve omladinske kategorije kao i odrasli. Željela bih istaći da za starije generacije granice praktično ne postoje. Svi mogu plesati i svi bi trebali plesati ako uzmemo u obzir brojne koristi koje ples ostavlja po naše psihofizicko zdravlje. Mi smo, od osnivanja studija svake godine u ovom periodu organizovali Novogodišnji MegaDance koncert i tako će biti i u ovoj godini u kojoj smo obilježili deseti rođendan“, rekla je Milica Bjelica, jedna od instruktorki plesa u Plesnom studiju „MegaDance“.



Plesni studio „MegaDance“ učestvuje na republičkim, državnim i međunarodnim plesnim takmičenjima. Početkom ovog mjeseca učestvovali su na 9. Sarajevo Dance Festival gdje su prijavili 16 koreografija i, u konkurenciji 2000 plesača u svih16 konkurencija osvojili 16 zlatnih medalja. I to nije sve. Dvije specijalne nagrade sudija dobile su djevojčice iz jazz dance grupe „Dancing Stars“ za najbolju koreografiju i Nađa Dugonjivac za najbolji mini solo.



-Ovo je za naše djevojčice, u tako ozbiljnoj konkurenciji jedan ogroman uspjeh. Naš nastup u Sarajevu je u suštini bila generalna proba onoga što spremamo u ponedjeljak naveče u Bijeljini“, rekla je ponosno Milica Bjelica za „Semberija INFO“.

(Semberija info)