U PRELIJEPOJ ATMOSFERI TKD "SOKOL" SUMIRAO USPJEHE U 2022. GODINI :: Semberija INFO ::

 

U PRELIJEPOJ ATMOSFERI TKD "SOKOL" SUMIRAO USPJEHE U 2022. GODINI


U velikoj sali Centra za kulturu "Semberija" Tekvondo klub "Sokol" iz Bijeljine večeras je organizovao ”Sokolovo veče”. Bila je to prilika da članovi ovog kluba pokažu sve što su naučili u ovom klubu i brojnoj bijeljinskoj publici na pravi način prikažu tekvondo kao borilački sport. U demonstraciji naučnog učestvovalo je skoro stotinu takmičara u svim uzrasnim kategorijama.


 


-"Sokolovo veče" je tradicionalna manifestacija na kojoj na jednom mjestu javnosti predstavljamo sve naše sportiste. Prilika je ovo i da sumiramo sve uspjehe koje smo postigli u prethodnoj takmičarskoj sezoni i da nagradimo najbolje. U toku 2022. godine naši takmičari su donijeli četiri medalje sa balkanskih prvenstava, imamo vicešampiona Bosne i Hercegovine dok smo na nivou Republike Srpske apsolutni prvaci u kategorijama vrtićanaca, mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora", rekao je Aleksandar Beštić predsjednik uprave i trener Tekvondo kluba "Sokol", izrazivši zahvalnost svojim kolegama trenerima koji bespogovorno stoje na raspolaganju mladim sokolovima: Dejani Marković, Jovani Novaković, Miletu Mariću, Stefanu Đuriću, Dragi Joviću, Radoslavu Jevtiću...


 
Večerašnje "Sokolovo veče" bila je prilika da se najboljim takmičarima i prijateljima kluba uruče prigodne nagrade dok su najmlađi članovi kluba dobili novogodišnje paketiće.


 


(Semberija info)