ODLIČNI REZULTATI STRIJELACA SK "TRB" :: Semberija INFO ::

 

ODLIČNI REZULTATI STRIJELACA SK "TRB"


U nedjelju, 20. novembra u Sarajevu je održan Kup Bosne i Hercegovine u streljaštvu, na kojem su takmičari Streljačkog kluba "TRB" iz Bijeljine, ostvarili odličan rezultat. 

Ženska ekipa u sastavu Sofija Rakić, Marija Trifković i Ana Perić osvojile su ubjedljivo prvo mjesto. U pojedinačnom plasmanu, Sofija Rakić je takođe osvojila prvo mjesto. 

- Moramo istaći da se radi o djevojčicama koje su rođene 2008. godine, a koje se takmiče u seniorskoj kategoriji. Takođe, ne možemo da ne spomenemo da je uspjeh jos veći jer dvije djevojčice gađaju iz jednog pištolja i što su i pored toga ostvarile sjajan rezultat. Nastupio je i naš mladi takmičar Andrej Lukić, koji je imao odličan nastup i postavio svoj lični rekord", rekao je za "Semberija INFO" Predrag Rakić majstor strijelac i prvi čovjek Streljačkog kluba "TRB".

Kup BiH u streljaštvu bio je prilika da se, obzirom da je završena još jedna sezona Premijer lige BiH u streljaštvu, dodijele nagrade najboljim strijelcima. Prvo mjesto i u juniorskoj i u seniorskoj kategoriji za žene osvojila je Sofija Rakić, dok je Predrag Rakić osvojio drugo mjesto u kategoriji seniora. 

- Streljački klub "TRB" nastavlja da postiže sjajne rezultate i očekujemo od ovih mladih strijelaca da i ubuduće donose nove medalje za svoj klub i naš grad", rekao je Predrag Rakić.